DE ECHTE INSTALLATEUR

Conformiteitsverklaring

Waardevolle verklaring over uw installatie

Voor de wet zijn huiseigenaren zelf verantwoordelijk voor de staat van de installaties in hun woningen. Bezit u een koopwoning, dan betreft die verantwoordelijkheid uzelf.

Met een conformiteitsverklaring van uw Sterkin erkende installateur kunt u aantonen dat u die verantwoordelijkheid serieus neemt. De conformiteitsverklaring is een bewijs van de installateur dat de betreffende installatie door hem is aangelegd en aan de eisen van het Bouwbesluit voldoet.

Conformiteitsverklaring ontvangen?

Dit kan op twee manieren.

  1. De makkelijkste is het invullen van de Consumeter. Uw installateur heeft u na het opleveren van het werk een contactkaartje gegeven met daarop de gegevens en het logo van de installateur en het erkenningsnummer van Sterkin erop vermeld. Deze voert u in de vragenlijst in, waarbij u ook het werk van de installateur beoordeelt. Uw installateur krijgt een melding dat u een conformiteitsverklaring wenst en zal die doen toekomen.
  2. Vraag uw installateur rechtstreeks om een conformiteitsverklaring.

Conformiteitsverklaring controleren?

Hieronder kunt u controleren of de aan u afgegeven conformiteitsverklaring door een Sterkin erkende installateur is afgegeven:

Mocht uw verklaring niet afgegeven zijn door een erkende installateur, laat ons dit dan via het contactformulier weten.

  • Projectnummer
  • Postcode
     
  • Huisnummer
     
  •  

Over Sterkin

Sterkin is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert.

Contact

Postadres: Postbus 20127, 7302 HC  Apeldoorn
Telefoon: 055 - 744 00 25
E-mail: info@sterkin.nl