De echte installateur

Energielabel voor uw huis of utiliteit

U zoekt een gecertificeerd EP-adviseur voor een energielabel. Een energielabel is wettelijk verplicht bij het indienen van een omgevingsvergunning en bij oplevering, verkoop of verhuur van uw woning of utiliteitsgebouw. 

Energielabel voor woningen (BRL9500-01)

Zoek voor een woning-energielabel naar een EP-adviseur met een certificaat voor BRL9500-01 'Energie-index, bestaande woningen'. Zoek uw EP-adviseur met: uw postcode / Energielabel / kies vervolgens uit bedrijven met certificaat BRL9500-01. Vraag bij de overheid een energielabel aan voor uw woning.

Maatwerkadvies voor woningen (BRL9500-02) 

Met een uitgebreid maatwerkadvies krijgt u nog meer inzicht in welke maatregelen energiebesparing opleveren en het comfort in uw woning verhogen. Ook krijgt u informatie over kosten, terugverdientijd en rendement. Kies in dit geval voor een EP-adviseur in BRL9500-02. Een dergelijk advies heeft u bijvoorbeeld nodig voor het mogelijk verkrijgen van subsidie. Raadpleeg de overheid voor subsidie voor maatwerkadvies.

Energielabel & maatwerkadvies voor utiliteit (BRL9500-03 & BRL9500-04) 

Onder utiliteit vallen onder meer kantoren, ziekenhuizen, scholen en winkels. Zoek voor een utiliteit-energielabel naar een EP-adviseur met een certificaat voor BRL9500-03 'Energielabel bestaande utiliteitsgebouwen, basismethode'. Zoek uw EP-adviseur met: uw postcode / Energielabel / kies vervolgens uit organisaties met certificaat BRL9500-04. Raadpleeg de overheid voor subsidie voor maatwerkadvies. Vraag bij de overheid een energielabel aan voor utiliteit.

Over InstallQ

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen.

InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek.

Contact

Korenmolenlaan 4, 3447 GG Woerden
Postbus 480, 3440 AL Woerden
085 041 05 90
info@installQ.nl